Poradíme Vám na +420 775 123 528, nebo nás kontaktujte přes kontaktní formulář

Laserové odstranění žilek v obličeji

Rozšířené žilky jsou drobná síť žilek, která se nachází přímo pod povrchem kůže. Mívají červenou, fialovou, modrou či růžovou barvu a nejčastěji se objevují na tvářích či kolem nosu. Žilky mohou být nejen rozšířené, ale i popraskané. jedná se čistě o kosmetický problém, který se dá snadno řešit!

Většinou má tento estetický problém genetický původ, zvláště ve spojení s nadměrným sluněním, ale je třeba myslet na to, že může souviset i s onemocněním jater, či hormonální dysbalancí. Dále může souviset také s onemocněním zvaným růžovka, nebo-li rosacea.

Laser, který využíváme k odstranění tohoto problému se řadí mezi tzv. tvrdé lasery. Zasáhne pouze nežádoucí cévní problém a okolních tkání se prakticky nedotkne. Bezprostředně po zákroku je ošetřené místo načervenalé. To však zmizí během několika dnů v závislosti na rozsahu a intenzitě zákroku.

Samotný zákrok trvá od několika sekund do několika desítek minut. Je nutno většinou počítat s více návštěvami, dle závažnosti problému. Cca 2-3 ošetření, někdy i více. 

Výsledky jsou individuální a někdy je třeba zákrok opakovat. Rekonvalescence je velmi individuální a vztahuje se k typu zákroku a použité energii. Podrobné informace sdělí specialista klientovy během konzultace. Výsledek je možné zhodnotit u většiny zákroků do 5 – 6 týdnů. Upozorňujeme, že bezprostředně po ošetření laserem se zejména vyvarovat intenzivnímu slunění a používat vysoké ochranné faktory SPF 50, který je možné také zakoupit u nás na místě. 

MUDr. Antonín Nechvátal

MUDr. Antonín Nechvátal

Dermatolog

Veronika Hošková, DiS.

Veronika Hošková, DiS.

Zdravotní sestra

Olya Hamor

Olya Hamor

Specialista na tělová ošetření

Ceník - laserové odstranění žilek
Obličej – malé žilky (nutno absolvovat 1 – 4 návštěvy) 1 100 Kč
Hemangiom 350 Kč
Mini žilky – malá lokalita 250 Kč
Mini žilky – celý obličej 2 500 Kč
Nos 2 000 Kč
Tváře – větší žilky 1 700 Kč
Tělo – malá lokalita 500 – 1 000 Kč
Tělo – střední lokalita 1 800 Kč
Tělo – velká lokalita 2 800 Kč
Tělo – rozsáhlá lokalita 5 500 Kč
Pro kompletní odstranění žilek je nutné podstoupit 1 – 4 ošetření

Máte otázku? Nebojte se zeptat.

Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy nebo Vás objednáme na osobní nezávaznou konzultaci s naším odborníkem.

Infolinka a objednávky +420 775 123 528

Kontaktní formulář: